U bevindt zich hier: Startpagina » Docenten » Judith Mulder-Moerman
Judith Moerman
Judith Moerman

Judith Mulder-Moerman
Zangdocent, zangcoach, dirigente
Waarschijnlijk bezoek je deze site omdat je (meer) wilt zingen. Dat vind ik geweldig! Want zingen is bewezen gezond. Je wordt er blij van en zingen verbindt.
Mijn naam is Judith Mulder-Moerman. Ik houd van zingen. Blij word ik van nieuwe dingen creëren, dingen beter maken en van het enthousiasmeren van anderen.
Binnen het CVZI is ruimte voor ideeën. We hebben veel ervaring in huis én we blijven ontwikkelen. Daarom werk ik hier graag. Plezier in zingen staat voorop.
Ik help je om je stem te ontdekken. Om jezelf te durven laten horen. Zo kun jij je verder ontwikkelen, op de manier die bij jou past.

Vanaf september 2024 ben ik dirigente van het nieuwe gospelkoor 2LIVETHEJOY!

Als singer-songwriter heb ik twee albums uitgebracht, onder de naam Jester of the King. Met m’n bandleden heb ik veel opgetreden, onder meer bij Radio 2, 3FM, theaters en festivals. In de kerk heb ik muziekgroepen en een koor geleid.
Ik vind het echt geweldig om een groep zangers te helpen, zodat ze met (nog) meer plezier gaan zingen. Bij Codarts heb ik de vooropleiding Docent Muziek gevolgd, met Zang als primair instrument. Aan de Schumann Akademie heb ik muziektheoretische vakken gestudeerd.
Bij verschillende zangdocenten heb ik les gevolgd, in verschillende technieken en stijlen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Naast de muziek heb ik gewerkt in de journalistiek en de onderwijscommunicatie.
Terug naar jou… nog steeds zin om (meer) te gaan zingen? Neem gerust contact op als je een proefles wilt volgen bij mij of één van de andere zangdocenten.
mailadres: info@charlesvermeer.nl

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en sneller te laten werken. Meer info